תזונה ותפריטים |
בגילים הצעירים ישנה חשיבות גדולה להקניית אורח חיים בריא והרגלי אכילה לילדינו. חשיפה למגוון רחב של מזונות ותיווך הרגלי אכילה הם כלים חשובים לחינוך תזונתי טוב יותר. המסגרות נמצאות תחת פיקוח שוטף של משרד הבריאות וליווי של דיאטנית קלינית. צוותי החינוך מעודדים התנסות של הילדים עם מאכלים חדשים. מדי יום מוגשים ירקות טריים יחד עם ארוחת הצהרים על מנת לעודד הרגלי אכילה בריאים. לידיעתכם, כל מוצרי העוף הינם מנתח שלם ויתר מוצרי הבשר עוברים סינון קפדני ומכילים את רמות השומן והחלבון בהתאם להנחיות משרד הבריאות. בתפריט משולבים דגנים מלאים ברוב ימות השבוע, ישנה הקפדה על שימוש בשמנים איכותיים בלבד ושימוש בתבלינים טהורים , ללא שימוש באבקות מרק. |
||